Mitch (Supply Chain Planner)

Mitch is een professional met een stevige achtergrond in logistiek en Supply Chain. Na het afronden van zijn opleiding Manager Transport & Logistiek in 2018 aan het ROC in Tilburg, heeft hij waardevolle ervaring opgedaan als Teamlead Logistiek bij een groothandel in elektro en huishoudelijke accessoires. Gedreven door zijn passie voor het vak heeft Mitch besloten om verder te studeren aan de BUas, waar hij in 2021 zijn diploma in Logistics Engineering heeft behaald. Tijdens zijn afstudeerstage bij een productiebedrijf heeft Mitch een succesvolle procesoptimalisatie doorgevoerd, gericht op het verminderen van de productielijnen. Dit leidde tot een aanstelling als projectcoördinator, waar hij diverse verbeterprojecten heeft geleid en een team van ongeveer 50 mensen, verdeeld over 5 ploegen heeft aangestuurd. Wegens een functie die vrijkwam keerde Mitch terug naar zijn vorige werkgever als Supervisor Logistiek, waar hij een team van 15-20 medewerkers leidt en verbeterprojecten initieert en coördineert met betrekking tot opslagbeheer. Wegens het faillissement van een tak binnen de organisatie, is Mitch nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn vaardigheden in procesoptimalisatie en leiderschap kan inzetten.

Mitch is een sociale en positief ingestelde persoon, die zich ook buiten het werk inzet voor maatschappelijke projecten, zoals het begeleiden van probleemjongeren in Breda. Daarnaast is Mitch recht voor zijn raap en staat hij altijd open om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Mitch is per direct beschikbaar voor een functie van 32-40 uur per week, met een salarisindicatie van € 3.000 bruto per maand. Hij heeft een auto tot zijn beschikking en is bereid 30 minuten te reizen.

Werkzaamheden

  • Aansturen en coördineren van logistieke processen;
  • Signaleren en initiëren van verbeterprojecten omtrent opslagbeheer & materialen;
  • Leidinggeven aan een team van 15-20 medewerkers;
  • Zorgdragen aan orde en netheid in het magazijn. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Ms Office (Excel, Word), SAP Business One, Exact, Navision Dynamics & IBM